Диона не се дава на Андреа, направи я на нищо!

Скандалът между Андреа и Диона, който избухна в мрежата преди дни, се разгаря с пълна сила. Знаем, че бившата Пулевица скочи на бившата рапърка затова, че тя си позволила да говори с озвучителя й за работа и да му предложи оферта. Не е ясно момчето да е запазена марка или роб на Теодора Андреева, но онази побесня. И започна да ръси заплахи към Диона, включително, че ще й счупи главата ако още веднъж се доближи до нейния озвучител.

"Дръж си го, бе! Само че при теб той ще продължи да си стои без работа", ехидно й отвърна Диона в чат, което гарантирано е взривило и без това нездравите нерви на Андреа. Кавгата обаче не приключва тук, разкриха хора от обкръжението на Диона. Отдавна е ясно, че тя не може да си държи езика, особено пък ако става дума за някой отдавна залязъл, за каквато смята Андреа.

"Тази ще я накарам да си говори сама. Прасе нещастно! Да ходи да си избива комплексите от визията, дето няма нищо общо с реалността и от това, че Кубрат я заряза пред всички по най-грозния начин. А сега седнала да ми се прави на важна. Алооу, кукувице, толкова си смешна, че ако вържеш нов мъж, ще е чудо", беснеела и ръсела "бисери" пред познати Диона.

Знаем, че тя самата скъса с годеника си, който й изневери, а след това, от стреса и шока, тя направи неочакван аборт на бебето, което чакаше. За късмет успя да се възстанови доста бързо и отново "маа крачоли" по живота.