След като Диона извади на показ силиконовите си бомби на едно от участията й, няма никакви съмнения, че фолк певиците си слагат силикон с една-единствена цел – да го показват.

Тя цъфна в дискотека по сутиен и горнище, наподобяващо сако, но с дължина до средата на гърдите й. Така зърната й не останаха скрити за никого от присъстващите.

 

Както е известно ромката си сложи по 350 кубика във всяка гърда преди две години. Тогава ексрапърката и настояща чалгаджийка се изръси 10 бона за интервенцията, която си направи в Турция. Вероятно малцина вече си спомнят, но само година по-рано тя бе заявила, че „силиконът те прави изкуствен и е банално“.

 

В крайна сметка тя е доволна от резултата и не престава да го демонстрира. И тук следва най-голямата изненада – Денислава Сашова, както е истинското й име призна пред феновете си, че е преминала в лекия жанр заради чифт силиконови цици. Пристанала на чалгата единствено заради пари и не крие, че по време на рап кариерата й е живяла винаги на ръба. Едвам успявала да си плати сметките, а заради малкото й участия, се оправяла много трудно с живота.

 

Далеч не може да каже същото към настоящия момент, изявявайки се като чалга звезда. Дори напротив – живее страхотно. Очевидно максимата на певицата е „Всичко на показ!“, съдейки по сценичното й облекло – сменя прозрачния сутиен с червена латексова подобно на рокля и такива ботуши или пък с рибарска мрежа, метната върху сутиена и долното й бельо.

 

И както винаги има доволни и недоволни. Представителите на силния пол се любуват на гледката, докато жените не престават да я хокат, че изглежда евтино и пошло. Тя пък на свой ред си мисли, че всички й завиждат и затова я критикуват. Факт е обаче, че Диона има по-скоро вид на стриптийзьорка или дори на жрица на любовта, отколкото на певица.

Източник: Уикенд