Диляна Попова е известна не само със своята перфектна визия, но и с усилията, които полага за поддържането й.

 

Манекенката разкри, че се придържа към стриктен режим на хранене и активно се занимава със спорт. Тя посещава фитнес залата поне три пъти седмично и тренира два часа на уредите. Редовно се занимава и с бокс. Диляна има личен треньор, който я мотивира и подтиква към постижения. Тя споделя, че треньорът й е много строг.

 

Диляна Попова разкри как поддържа перфектната си форма

Когато забележи, че е качила няколко килограма, Диляна веднага намалява порциите и внимава с храната си. Споделя, че благодарение на спорта може да си позволява да хапва това, което обича, но когато иска да свали няколко килограма, следва прост и ефективен режим – фитнес и лунна диета. Освен това, от години не консумира месо, а само риба. Не крие, че обича зеленчуци и сирена. Когато е в режим на отслабване, изключва напълно въглехидратите.

 

 „В началото нямах намерение да ставам вегетарианка. Просто с времето открих, че се чувствам по-добре. Мое бивше гадже не ядеше месо – покрай него и аз се запалих“, разказва Попова. Тя открила и интересна книга за храненето, от която научила много. С кръвна група А+ разбрала, че най-подходящи за нея са рибата и яйцата.

 

„Съобразявам се и с цикъла на Луната – започвам диета, когато тя намалява. За една седмица, заедно с тренировките свалям 2-3 кг.“, твърди звездата. Лунната диета й помага и за пречистване, така изхвърля излишното количество вода от организма, което я кара да се чувства подута и отекла.

Съветва горещо дамите да я изпробват поне веднъж и уверява, че резултатите си струват.

 

Попова казва още, че режимът й включва две хранения на ден. Сутрин закусва овесени ядки с банан или друг плод, следобед хапва салата или омлет със зеленчуци. Обикновено го прави към 17-18 ч. Не яде късно вечер, защото й става тежко.

 

Що се отнася до кожата, тя се доверява на специалисти в популярна клиника, които се грижат за лицето й. Тъй като е рекламно лице на център за красота, повечето процедури й излизат безплатно. 

 

Не крие и че от 2 години има нов мъж в живота си – заможният ресторантьор Лъчезар Захариев. С него се залюбила малко преди окончателната й раздяла с Асен Блатечки, но всъщност двамата се познавали отдавна.

Източник: Уикенд