Десислава най-сетне спря да се тревожи за мнението на околните!

Браво на Десислава! Певицата с глас на ангел взриви нета с коренната си промяна. Но не визуално, а ментално. Десито прати по дяволите хейтъри и критици, и заяви, че вече ще живее за себе си. Защото се харесва. Предвид факта, че досега тя винаги криеше тялото си и се стремеше да се снима така, че тлъстинките да не й личат, днес направи революция.

Десислава се снима в цял ръст, с възкъса поличка и смело се пусна в мрежите. Доволна от себе си при това, което е най-важното. "Майната им на комплексите! Майната му на това какво щели да кажат хората! Харесвам се. Добре се чувствам в своята си кожа и съветвам и вас да правите същото. Щастието е вътре във всеки от нас, стига сами да си го позволим", отсича певицата и пет пари е смята да дава кой какво щял да й рече.

Това си личи и от реакцията й към коментарите - нито Деси, нито някой от админите й е започнал да следи и да трие нелицеприятните отзиви. Повечето й колежки, а и видни бръмчалки, правят точно това - не им ли хареса дадено мнение и хоп, трият го. Под фотоса на Десислава обаче може да се види всичко, което говори много за промяната на психиката й.

Любопитно е и как, когато ти сам се харесаш, останалите също те харесват. Повечето от мненията за певицата са положителни и дори мъжете й казват, че е страхотна. Не липсваха и чисто любовни, сексуални и романтични намеци, което значи едно - Десито е на прав път!