Колкото и невероятно да звучи, Дара се задоми. Певицата живее на семейни начала с приятеля си Ервин Иванов вече повече от година, а наскоро отношенията им се задълбочили още повече – двойката си купили апартамент, на който към днешна дата правят ремонт.

 

Любопитна подробност е, че съжителството им протича в пълна хармония, без нито една караница до момента, дори и безобидна да типични битовизми, които неминуемо изникват. Двойката се допълват във всяко едно отношение, включително и в домашните задължения.

Дара заживя под един покрив с Ервин

Дара твърди, че не е имала никакви съмнения дали иска да заживее под един покрив с Ервин. Нямала и колебания, когато неотдавна се появила идеята да си купят общо жилище. Така и не става ясно обаче, ако са си поделили инвестицията, дали певицата и Ервин, който е доктор по фармакология, са уредили имотните си претенции при евентуална раздяла. По всяка вероятност към момента нито един от двамата не допуска възможност за разлъка, макар засега да не се е чуло и да подготвят сватба.

 

Дара обаче не крие, че е лудо влюбена в Ервин и не пропуска да го похвали по интервюта колко прекрасен, уравновесен, амбициозен, умен и романтичен е той.

Тя на свой ред също му прави изненади, чрез които засвидетелства любовта си, но за разлика от него, емоционалността й е на доста високо ниво и често се пали за дреболии. Или поне доскоро било така, тъй като покрай него, тя е значително по-спокойна.

 

Двойката са в синхрон дори в работохолизма си. Фокусът на Дара продължава да е върху кариерата й и работи усилено върху нови парчета, а и Ервин не й отстъпва по заетост с развиването на научна дейност. Припомняме, че е защитил дисертация върху разработването на иновативни лекарстводоставящи системи с чисти канабиноиди и екстракти от канабис.

 

Говори по тази тема на различни събития в световен мащаб, а Дара често пътува с него, съчетавайки работата с времето, прекарано заедно. Макар огромната им ангажираност, влюбените винаги намират възможност да споделят емоциите си покрай някое ново хоби като например каране на сноуборди преди няколко дни.

 

Няма да е изненада, ако в скоро време се чуе, че двамата са в очакване на първата си рожба.

Източник: Уикенд