От пищните форми на певицата Дарина Йотова – Дара, не е останала и следа. През последните месеци тя успя да се стопи до завидна форма и сега може да си позволи да се снима по изрязан бански, без каквито и да било притеснения.

 

Тя публикува в мрежата кадър, на който се виждат задните й части. Припомняме, че тя е с приятеля си на остров Занзибар. Дара получи пълно одобрение от почитателите си на „Б“ страната й.

 

Дара почива на остров Занзибар с гаджето

Спазва диетата от пролетта и резултатите са налице, при това повече от впечатляващи. Към днешна дата може да се похвали с тънка талия и стегнати коремни мускули, които гордо подчертава с оскъдни тоалети.

 

Ходи на фитнес четири пъти в седмицата, но признава, че понякога пропуска. На остров Занзибар набляга основно на хранене със свежи плодове и храна, за да не наруши режима си. Освен на здравословното меню в диетата си, изпълнителката на хита „Родена такава“ залага и на билките. Редовно получавала такива от възрастна жена, с която се запознала по време на едно от пътуванията й в страната.

Именно те й помогнали да се справи със задържането на излишната течност в организма.

 

Разбира се зад вдъхновението й да отслабне и да твори музика, стои новата й любов – Ервин Иванов, който е доктор по фармакология и бизнесмен, занимаващ се със създаването на новаторски медикаменти от канабис. Мълвата носи, че именно любовта на двамата към тревата ги събрала.

 

Поп звездата често сменя мъжете и не остава сама за дълго време. Не е от популярните личности, които избягват темите от личния си живот, а смело повдига завесата, когато сметне, че нещата стават сериозни.

Източник: Уикенд