Младата певица Дара Екимова, почти на шега, измисли новата си песен "Стокхолм", която се очаква да стане потенциален хит това лято. Тя разкри, че идеята за парчето й дошла докато е била под душа, където често намира вдъхновение. За нея тази песен има особено значение.

Дара Екимова изненада всички: Бях в банята и... ВИДЕО

"С всяко ново парче успявам да намеря своите хора и това ме прави много щастлива. В "Стокхолм" се засяга привързаността, аз смятам, че Стокхолмският синдром е нещо, което присъства във всеки от нас", сподели Дара наскоро в телевизионно интервю.

Тя допълни, че на 27-ми юли предстои концертът й в кино "Кабана" в София.

Дара Екимова изненада всички: Бях в банята и... ВИДЕО - Снимка 2

Дара е родена през 2002-ра година в София, като взима участие в ТВ предаванията „Големите надежди“ и в „Екс фактор“. Баща й е Дими от Сленг, а известен неин запис е ремикс на песента му Синьо. Майка й е известната Ива Екимова.

Бившият вокал на D2 Дичо я насочва към музикалната кариера, след като чува как пее. Той е категоричен, че тя има голям потенциал и трябва да се развива в тази посока. Дара пее още от 2-годишна възраст, а на 5 става част от детската музикална група Бон-Бон. През 2019-та година стартира и професионалната й кариера.

Източник: blitz.bg