Венцислава Тафкова удари дъното!

Бившата миска Венцислава Тафкова все е правила безумия и откровени резили, но този път прекали. Тя пусна стори в нета, в което демонстрира как се вози в супер мощен джип с червен салон. Возилото е последен модел с марката БМВ, а на подобни цените започват от 200 бона нагоре. Любопитното е, че Тафкова реши да се изфука, че видиш ли, количката е нейна.

На това няма да се върже и бебе, още повече, че Тафкова не работи (изключваме удоволствията й с мъжете, както носят мълвите на завистниците), а и семейството й не е чак толкова богато, че да й купи подобен автомобил. Но понеже за Венцито фукнята, визията и материалното са на първо място, тя изобщо не се замисля, че изглежда смешна.

Близки до обкръжението й обаче моментално разкриха истината и споделиха, че джипът е собственост на богаташ, който се позабавлявал малко с миската. Прекарали си добре, разходил я насам-натам, направили това-онова и разбира се, онази се качила в колата, за да я изпрати по живо, по здраво.

"Човекът я откарал до тях, че да се отърве по-бързо, а нашата се метнала да си прави фотосесии вътре и да лъже, че това й е ежедневие. Не можем да разберем колко точно са прости тези кифли, които си мислят, че измислиците в мрежите ще им донесат същото в реалния живот. Абе, я марш на таксито", одумват я в нета.