Успя! След дълги години на самота и търпеливо чакане, Наталия Симеонова успя да получи онова, за което единствено е жадувала. А именно мъжа на живота си - Дениз Ризов. Голямата новина е, че двамата отново се събраха и живеят заедно, след като рокаджията "клекна" и се предаде пред тази, която го е обичала повече от себе си.

Двамата се прибраха от Щатите у нас, заради щерка си Виктория, която се дипломира. А техни близки разкриха, че Симеонова не стъпва по земята от щастие заради обрата, настъпил в отношенията й с Ризов.

Мнозина от познатите на Наталия обаче не са така ентусиазирани от новината и си задават съвсем логични въпроси. Като например любов или навик са предизвикали постъпката на Дениз Ризов и доколко Наталия ще бъде щастлива от завръщането му в живота й.

"Да, той я обича. Но никога няма да я обича така, както тя обича него и това е огромен проблем, но Нати ще го разбере впоследствие. Няма как да си щастлива с човек, който живее с теб, но не изпитва любов, а те гледа като приятел и майка на детето му. С колко жени беше Дениз, докато Наталия го чакаше и не даваше шанс на никого, защото само той й беше пред очите?!", коментират източниците.

И са убедени, че без да иска Ризов отново ще нарани жена си в първия момент, в който се увлече по друга.