Цвети на Криско си направи модерните лисичи очи, но прекали!

С "фокс айс" или така наречените "лисичи очи" потресе нета Цвети на Криско. Промяната в лицето на бившата стюардеса е очебийна и няма как да не я забележиш. Още повече, че тя доста е прекалила - замязала е на китайка и имаме чувството, че едва гледа през цепките, които са й останали вместо очи.

Цвети на Криско се докара на китайка! (така си опъна очите, че едва гледа - СНИМКИ)

Въпросните лисичи очи са все по-широко разпространени напоследък и се водят първа мода сред столичните бръмчалки. Една от първите, които се похвали с подобна интервенция, бе пластмасовата Джулиана Гани. Дори и при нея обаче очите не са толкова "дръпнати" като при Цвети Петрова, която доскоро парадираше с уж естествената си хубост.

Цвети на Криско се докара на китайка! (така си опъна очите, че едва гледа - СНИМКИ) - Снимка 2

"Тази процедура е средна скъпа и не е особено голямо чудо да си я позволиш. Специалистът просто ти "издърпва" и "издължава" окото по специален начин, както и го повдига леко нагоре, за да няма виснали надолу краища, които правят лицето уморено и тъжно като на Силвестър Сталоун. Цвети обаче имаше съвсем нормални очи, сега се е направила на маска", коментират я в нета.

Дали половинката й Криско я е харесал, нямаме идея, но пък какво му остава на завалията... Знаем, че двамата неотдавна минаха през доста кризисен период и дори бяха разделени за определено време, но сега май са успели да заровят томахавката. Ще видим докога...