По всичко личи, че в скоро време Николаос Цитиридис ще дундурка бебе.

 

Напоследък приятелката му – актрисата Боряна Братоева, изглежда променена. Тя започнала да носи широки дрехи, стараейки се да скрие промените във фигурата си.

 

Отдавна се шушука, че Боряна много иска да стане майка. В Пловдивския театър, където тя играе, почти всички нейни колеги вече имат деца. Въпреки че е на 34 години, тя все още няма собствено дете. Но всички признаци сочат, че това може да се промени скоро.

 

Цитиридис става баща

Боряна и Николаос, са заедно от три години и живеят под един покрив. Ако не сватба, то следващата логична стъпка във връзката им е да имат дете. Въпреки че те не са от хората, които настояват да се оженят на всяка цена, на 34 години биологичният часовник на Боряна неумолимо тиктака, а и както вече стана ясно,  тя мечтае за това.

 

Доскоро се говореше, че Нико се дърпал, понеже не смеел да поеме отговорност за отглеждане на дете. В Би Ти Ви обаче кариерата му върви с мощни крачки напред, което го накарало с времето да стане по-уверен във възможностите си. Резултатът най-вероятно съвсем скоро ще бъде налице – ново бебе в Би Ти Ви. Съдейки по вида на Боряна, раждането най-вероятно ще е чак следващата година, защото все още заобленото й коремче не личи под дрехите.

 

Тя се запозна с Цитиридис преди около три години покрай участие в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото водещият я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения са преминали в лични, твърдят запознати. Двамата дълго се стараеха да пазят в тайна връзката си и не я коментираха в публичното пространство.

 

Твърди се, че причината за това била актрисата, която не искала да се говори за личния й живот, а само за професионалния. Николаос се съобразяваше с желанието й като единствено си позволяваше да каже, че има приятелка, без да уточнява коя е тя.

 

В началото на септември миналата година двойката за първи път се показа официално заедно. Това стана на партито, с което Би Ти Ви отбеляза началото на тв сезона. Цитиридис беше водещ, а Боряна дойде късно вечерта, като се твърди, че са си тръгнали заедно. В края на годината Николаос призна за връзката с нея официално по време на интервю в студиото си с колежката й от Пловдивския театър Радина Думанян.

Източник: Уикенд