Естрадната легенда Кичка Бодурова предизвика такъв шок в социалните мрежи, че ум да ти зайде. И то само с една своя "прясна" снимка. Всъщност, ако това на фотото е Кичка Бодурова, то България е монархия, а ние всички сме със синя кръв...

Чувай, Боже: Кичка Бодурова е тотално неразпознаваема! (вижте на какво се направи - ШОК СНИМКИ)

Потребителите останаха безмълвни пред гледката, която Кичето е сложила като профилна снимка във ФБ. Явно певицата късно е получила симптомите на критическата възраст, макар и отдавна да е в нея - тя е на 66 години, жива и здрава да е! Това, което виждаме обаче, не отговаря и грам на истината.

От фотото ни гледа една Кичка, пред която и Моника Белучи изглежда повехнала бабичка. Реално и на младини Бодурова не е била такава, камо ли сега, въпреки че е била хубавица. То очи, то гладко лице, то устни, то излъчване... Да де, ама само на фотото.

Дори фенове на Кичка коментират, без лошо чувство, разбира се, че е по-хубава, когато е естествена. И я съветват да не се клонира подобно на всяка втора кифла у нас. Защото това, което е направила, или админите са направили, е да я покажат тотално неразпознаваема за никого.

"Това е бледо копие на Кичка, която не е Кичка. Докога бе, хора, ще лъжете как изглеждате, само за да се направите пред другите не нещо, което не сте?! Ами нали си идваш в България, нали на концерти ти ходим, нали те виждаме?! Бъди си ти, бе!", пишат в нета.