Години наред любимият на мнозина шоумен Слави Трифонов беше като половин човек. Той изглеждаше блед, измъчен, дори съсухрен, а всяко движение му причиняваше болка. На феновете му им беше тежко и дори непосилно да го гледат така и да си спомнят какъв беше навремето. А и Дългия далеч не е престарял.

Е, ето, че в тунела грейна светлинка, а Слави сякаш се прероди. Той се появи в почти перфектен вид, пълна свежарка и даже ходеше нормално, както си личеше. Това стана по време на последната му пресконференция преди дни, където Трифонов се появи пред очевидците в залата като нов.

Чудо: Слави Трифонов се появи свеж като краставичка и ходи нормално! (ето как оздравя - СНИМКИ)

Оказа се, че е успял да се справи с голяма част от болежките си, за което го поздравяваме и му се радваме. Близки до него хора обясниха, че се е подложил на иновативна терапия за пълно обновяване на клетките в организма и именно в това е разковничето за сегашния му вид.

Знаем, че близо година той не можеше да се възстанови от прекарания К19 и усложнения от него, а това се смеси и със старите му проблеми с очите и с краката, които едва го държаха.

"Беше отслабнал много и гледката ни плашеше. Сега обаче е заформил бузки, загладил се е, така да се каже, и радва окото", коментират очевидци.