Джулиана Гани видя сина си за сефте от месеци!

Месеци минаха, без Джулиана Гани да се види с малкия си син Давид, оставен изцяло на отглеждане от баща си - Илиян Найденов. А и как да го види Ганито, като си има далеч по-важни и неотложни ангажименти - да се натиска публично с новия си и да мята селфи след селфи от почивките си в мрежите.

И понеже явно при Джулиана също важи онова мъжко правило "що да правя секс, ако не се похваля после", силиконката реши да разтръби за геройството да види детето си. Тя и гаджето й Теодор заведоха Давид в зоопарка в Бургас, където Гани се снима като любвеобилна и грижовна майка (чак сълза от умиление да пуснеш).

Потребителите обаче ясно са се научили да разчитат лицемерието и опитите за тъп пиар, затова подобаващо я насмотаха. "Взе си детето, за да си направиш родителската фотосесия ли?! А и защо си влязла при животните, не е ли забранено?!", гневят се в мрежите, тъй като Джулиана наистина е вътре в клетките при огромните костенурки и алпаките.

От самия зоопарк отвърнаха на въпросите на хората, които явно са били много и заявиха, че за Гани не е направено изключение и че това са части от зоопарка, където всички посетители могат да влизат, но при дадени условия. Така и не се уточниха обаче тези условия. Дали едно от тях е плиткия мозък и двойния силикон, чудят се зевзеци в нета.