Певицата Диона изрева, че нейна колежка я прецакала по нелеп начин. Тя загубила хиляди левове. При сълзи разказва в Инстаграм през какъв ужас е преминала последните няколко седмици и останала измамена от не кой да е, а именно от Теди Александрова.

 

Брутално: Вижте кой ограби Теди Александрова

Чалгаджийката е дълбоко разочарована. След компромисите и търпението, които проявила, нещата не се получили. Въпросната Теди си сменяла мнението постоянно, с което допълнително нагнетила отношенията между  двете. „Бях предупреждавана от десетки места да не работя с нея“-хлипа в мрежите Диона.

 

Двете записали дует, но в последствие Русата изпълнителка, която прилича на излязла от филм 18+, се отказала от него. Не я спряло дори това, че вече има заснет клип.

 

Чалга маниаците вече очакват новото парче. Диона пусна кадри от него. Дори в коментар се включи и Галин, като написа „Брутално“.

 

Миналото на Теди Александрова не е от най-цветущите. Преди години плъзна мълвата, че била компаньонка, а услугите й стрували по 2 бона на среща. Тя с удоволствие мачкала чаршафите на богати мъже. Освен това бе спрягана и за любовница на женения тогава Борис Дали. Силиконовата кукла Теди не спира да провокира с изрязани тоалети и голи фотоси.

Източник: blitz.bg