Покрай участието си в „Черешката на тортата“, Бояна Шарлопова преобърна представите на хората за себе си, при това в положителна посока, което се случва изключително рядко. До неотдавна мнозина смятаха вдовицата на Шарлопов за най-обикновена златотърсачка, харчеща парите му за удоволствия. След вечерта й в предаването обаче, мнозина видяха истината и промениха мнението си за нея.

 

Тя впечатли зрителите не само с домакинските си умения, а и със скромността, искреността, милото излъчване и интелекта й. Официалните страници на предаването се препълниха от ласкави изказвания по неин адрес. Много от тях не крият, че са били резервирани към нея, но мнението им се е променило като са я видели как готви.

 

Бояна Шарлопова счупи клишето, че е разглезена милионерка

Пловдивската блондинка се оказа истински корифей в кухнята и сама приготви зелеви сарми в глинен съд, които изпече с телешки суджук, макар обикновено да ползва свински за целта. Причина за това стана фактът, че журналистът с иракски произход Мохамед Халаф не яде свинско месо. Освен това Бояна омеси хляб, като личеше, че не го прави за пръв път. Извика и двете си дъщери, за да го орисат с добри думи, тъй като така правели в семейството й на Коледа. От начина, по който момичетата боравеха с тестото стана ясно, че за тях кухненските занимания също не са чужди.

 

Богатата вдовица разказа без следа от суетност за консервираните домати и градинските подправки, които имала от градината на майка й в кюстендилското село Долно Уйно. Докато готвеше, тя не спря да разказва любопитни истории от семейния си живот със Стефан Шарлопов, включително и за първата й питка за Бъдни вечер, която била толкоз твърда, че бизнесменът предложил да я режат с резачка. Разбира се от тогава до момента на участието й в кулинарното предаване е минало много време и тя доста е задобряла.

 

Тя дори не е от тези, които крият възрастта си и сподели в прав текст, че е на 47 години. Въпреки това може да сложи по красота мнозина от 20-годишните. Родила е четири деца. При първата им среща, Шарлопов заявил, че иска трима наследници, но третата й бременност била с близнаци и така бизнесменът получил четирима.

 

За никого не е тайна, че Бояна има и заварена дъщеря от друга връзка на съпруга й. децата на Шарлопови далеч не изглеждат разглезени. Голямата им дъщеря разполагала с джобни пари чак в шести клас. Баща й не считал за нужно да й дава, тъй като училището, в което я изпратил било осигурено всичко нужно за деня. Бояна едва успявала да измоли по лев на ден, за да има все пак детето някакво самочувствие.

Източник: Уикенд