Златка Райкова разтърси мрежата с неочаквано разкритие, с което остави безмълвен бившия си партньор Благой Георгиев. Знаем, че преди броени месеци той се венча за изгората си Полина Спасова, а сега е ред и на бившата му да стори същото.

Златка и Карен Хачатрян обявиха годежа си, а сватбата е насрочена за догодина. Оказа се и че, въпреки слуховете, двамата ще имат църковен брак, защото Райкова е разтрогнала нейния с Павел Лазаров още преди няколко лета. Павел, както знаем, е настоящият мъж на Преслава.

"Няма никакъв проблем да се омъжа в църква и ще го направя. Можех да го сторя и с Благой, но не исках. Никога не съм искала да се омъжвам за него, вероятно, защото усещах що за стока е", разкрива Златка, с което директно удари по мъжкото его на Джизъса.

Нещо повече - Райкова дори споделя, че е имало време, в което футболистът й е предлагал да се венчаят, но тя винаги е посрещала предложенията му с насмешка. И дори фактът, че са имали вече дете, не я е накарал да промени мнението си.

"Ако ще се бракувам, искам да е с идеята, че е завинаги, а не, че всичко ще трае от ден, та до пладне", казва плеймейтката.