Домашно парти - така скромно, но сред любими хора, посрещна своя 26-ти рожден ден Симона Загорова. Щерката на Глория не се изфраска като типичните празноглави столични бръмчалки и не се похвали със супер скъп купон, облят в лукс и разкош.

Бомба: Това ли е новият на Симона Загорова?! (вижте ги заедно на рождения й ден - СНИМКИ)

На празника й беше семейството, малката й дъщеричка и няколко стари приятели. Но... имаше един човек, който направи впечатление и с когото Мони се снима в по-голяма близост отколкото с другите, при това заедно с щерка си.

Бомба: Това ли е новият на Симона Загорова?! (вижте ги заедно на рождения й ден - СНИМКИ) - Снимка 2

Близки до обкръжението й разкриха, че именно този млад мъж е новата й тръпка, но двамата са заедно сравнително отскоро и затова е още далеч от идеята да го представи публично пред обществото.

"Готино е момчето и има голяма химия между тях. Той е далеч по-умен и интелигентен от Даниел, но Мони вече се опари доста с бащата на детето си и разгласата, която направиха. Затова е решила, че колкото по-малко приказва и показва за личния си живот, толкова по-добре", коментират източниците.

Бомба: Това ли е новият на Симона Загорова?! (вижте ги заедно на рождения й ден - СНИМКИ) - Снимка 3

Иначе рожденичката блесна с елегантен тоалет, който отлично подчертаваше крайно променената й и вталена фигура. Потребители я сравняват с порцеланова статуетка, но и я съветват да не прекалява, за да не превърне в дефект ефекта.