Уловен от папараци бе мъжът на Аня Пенчева - Ивайло Караньотов, който преспокойно се разхождаше из столичните улици (при това посред бял ден), хванал нежно за ръка красива дама. Двамата вървяха в гръб, държейки се като влюбени ученици, което накара минувачите зад тях да се зачудят коя е дамата и знае ли Аня Пенчева, че половинката й кръшка?!

Бомба: Мъжът на Аня Пенчева спипан да се прегръща насред улицата с...! (ето коя е красавицата - ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Е, тези въпроси траеха едва няколко секунди, защото се оказа, че жената до Караньотов си е баш неговата - самата Аня. Като истински обичащ мъж той я е чакал да свърши репетиции в театъра, а после заедно са се отправили на разходка по все още слънчевата столица.

При все, че Аня и Ивайло са двойка от толкова дълги години, подобно отношение един към друг е наистина "рядко щастие" (в най-хубавия смисъл). Караньотов неведнъж е показвал и доказвал, че обича Пенчева повече от себе си и със сигурност той е по-влюбеният във връзката, както си му е редът.

Бомба: Мъжът на Аня Пенчева спипан да се прегръща насред улицата с...! (ето коя е красавицата - ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 2

Колкото до родната легенда на театъра и киното, тя дори си позволява да овиква леко половинката си и да се цупи - типично за разглезена жена, която знае, че ще й бъде простено. Така, де, солта и пипера на отношенията са това все пак, смеят се близки до тях хора.