Алекс Богданска е напът отново да се присламчи към Нова тв, след неуспешния й опит преди три години да се внедри в bTV.

 

Екссъпругата на Даниел Петканов бе ко-водеща на Мариан Станков – Мон Дьо в специалното предаване във вечерта на Оскарите. Разхождайки два секси тоалета, тя даде ясна заявка, че възнамерява да се задържи и занапред пред камерите.

 

Богданска пак се присламчи към Нова тв

Макар филмът „Всичко навсякъде изведнъж“ който тази година бе големият победител, но в същото време отнесе множество критики у нас, едва ли е имало мъж, който да е решил да изкара нощта на неделя срещу понеделник в гледане на „Треска за Оскари“ по Нова тв и да е съжалил. Причината за това е Богданска, за която стилистите бяха заложили на черен гащеризон, с липсваща половината част от горнището.

Вместо него пред камерите блесна лъщяща чашка на сутиен.

 

Според някои коментари, тя се била издокарала не като за официалните, а за по*но Оскари. Очевидно обаче тя най-малко се притесняваше от липсата на половината горнище на гащеризона й. Не може да не се отбележи, че макар и неприлично, изглеждаше превъзходно.

 

Вторият й тоалет бе още по-интересен и приличаше на увит около тялото й червен шал. Всъщност изглеждаше напълно адекватно на предпочетените тази година от звездите прозрачни рокли, които не оставиха нищо на въображението.

 

След като Богданска изхвърча от bTV покрай развода й с Даниел Петканов, в продължение на две години бе без трудови ангажименти на малкия екран. Едва сега получи възможност отново да се появи пред камерите. Според мълвата работата й в нощта на Оскарите е била своеобразен тест. Ако експериментът бъде оценен като успешен, скоро може да я видим и в по-сериозна роля в Нова тв – като водеща на собствена рубрика в някое от предаванията.

 Източник: Уикенд