Златка Райкова изобщо не е влюбена, а той...?!

Аферата на Златка Райкова и Карен Хачатрян отдавна буди съмнения у потребителите. Просто, защото всичко изглежда твърде лъскаво от първия ден, а знаем, че ако една любов е истинска, то тя е тиха. Е, Златка и арменецът определено не са тихи - те не спират да се показват, да се тикат в очите на всички, крещейки "вижте ни".

Ако за Райкова отдавна е ясно, че прави тези циркове, за да дразни бившия си, който вече е младоженец, то за Карен всичко било пиар. Хачатрян се закачил за Злати и се съгласил да играе играта й от лична изгода, това разкриха близки до бившата плеймейтка източници.

"Добре е и за двамата. Този панаир кара хората да си мислят, че Златка не е наранена от Благой Георгиев, а е точно обратното. Много зле прие факта, че той хлътна по Полина Спасова. Егото й обаче е огромно и ще се влачи по корем, но няма да даде да й се присмиват. При Карен пък това му е дюшеш, защото се прочу и след края на тази сага, ще се радва на по-голям интерес сред мацките", разкриват запознати.

Даже стигат и по-далеч като шушукат, че май двамцата се срещали основно да си направят фотосесии за мрежите, а после кой откъде. "Вижте им погледите, това е достатъчно. Грам любов не се вижда в очите им, а чувствата не могат да се скрият", коментират и в нета.