Бившата половинка на Сашо Кадиев, който наскоро напусна „Преди обед“, за да се отдаде изцяло на актьорството, иска да се върне към своята най-голяма страст – танците.

 

За никого не е тайна, че чаровната брюнетка Таня Тончева заряза сцената, след раждането на дъщеря й Катерина. Пловдивчанката бе дългогодишна състезателка по салса, но след като забременя, изостави тези занимания. Към днешна дата планирала да се завърне към танците с гръм и трясък, но като отвори школа, където да преподава на талантливи деца.

 

След като спря активността си на дансинга, Таня натрупа и доста килограми, което стана и една от причините Кадиев да я зареже и да погледне стройната манекенка Ивелина Чоева. Тази случка мотивирала Тончева да върне отново добрата си форма, макар това да се случва по-бавно от желаното. Макар вече да е изгубила шанса си да се изявява като състезателка, възможността да се пробва като преподавател на начинаещи, е абсолютно реална.

 

Бившата жена на Сашо Кадиев отваря танцова школа

Напоследък брюнетката премина през доста труден период – след като Кадиев я заряза, тя изгуби майка си, а след това и брат си, който бе покосен от Ковид-19. И макар, че докато тя се бореше със скръбта, Кадиев се задяваше с Чоева, Таня твърди, че му е простила всичко, защото вярва, че прошката е пътят към пречистването на ума и сърцето. Освен това се е постарала да запази добрите си отношения с него и с Катето Евро, дори двете все още са доста близки – чуват се по телефона често и си гостуват.

 

Кадиев пък неведнъж се е жалвал, че рутината убила романтичните му чувства към Таня. И макар неколкократно да се разделяха и събираха през годините, след появата на Чоева на хоризонта, Сашо бързо вирна опашка, забравяйки за семейния живот. И към днешна дата обаче продължава да се грижи за дъщеря си Катерина и тя прекарва доста време с него.

 

Когато малката е с баща си, Тончева използва свободата си да ходи по почивки у нас и зад граница. На някои от публикуваните от нея кадри в мрежата, често се забелязва чаровен мъж на име Емил Андонов. Той е арт директор в популярна клиника за естетична медицина.

 

Тъй като на снимките пловдивчанката редовно се гушка с него, мнозина заподозряха, че може би връзката им е по-специална. Тя обаче е категорична, че с него са само приятели. Разбира се не е изключено дружбата им да прерасне в нещо повече.

 

 

Хубавицата много се надява мечтата й за собствена школа да се сбъдне, а защо не и дъщеря й да наследи нейния талант. Засега Катерина е доста артистична, тъй че не е изключено да поеме и по професионалния път на баща си. Това обаче със сигурност ще покаже само времето.

Източник: Уикенд