След десет годишна музикална пауза приятелите от детството се събират на снимачната площадка на клипа към песента „Мигове откраднати“.

 Emilio Carlito се завръща на сцената, както самия той признава с „тази моя позабравена авантюра – музиката“.

 

Този път той обединява сили с Adriana Avior, представяйки една интересна история за любов с отворен край. В проекта, особено вълнуващ елемент е и специалното участие на Биляна Йотовска, която е известна като български фитнес модел, автор на книги за здравословен начин на живот, създател на бранд за спортно облекло и натурална козметика и инфлуенсър. Тя не само подкрепи своя приятел от детинство Emilio Carlito, но и стана незаменима част от сценария на продукцията, представяйки артистични заложби, които ще оставят зрителите без дъх. Във видеото Биляна демонстрира своя спортен дух и страхотна фигура, като придава на сцените особен колорит с автентичната си енергията.

Видеото към „Мигове откраднати“ е заснето в една от най-модерните фитнес зали в София, а сцените се редуват между спортната зала и уютен, бутиков апартамент в полите на Витоша. Историята отвежда героите на едно различно и интересно музикално пътешествие. 

 

Биляна Йотовска в нова роля!

Автор на музиката е Gem.

Текстът е на Emilio Carlito, Adriana Avior & Gem.

Аранжиментът прави Васил Николов.

Зад камерата във видеото застава Божидар Симеонов.

 

"Мигове откраднати" – вече е в You Tube канала на Fasing the sun: