Да, безспорно мъжът й има пари и да, може да й осигури хубав дом. Това се отнася за Антония Петрова - бившата ни и най-недолюбвана Мис България още от самия конкурс преди много години. И е факт, че съпругът й Ивайло Батинков определено го е направил - погрижил се е да предостави на семейството си къща, която къща Тоца превърна в посмешище.

Безумие: Вижте в какъв адски кич е превърнала дома си Антония Петрова! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ - ГАЛЕРИЯ)

Това е масовото мнение на потребителите в мрежата след всички снимки, които Антония Петрова се съдира да качва в нета. Тоца, както всички я наричат и която се има за "кралица", е превърнала семейния дом в пародия. Със сигурност са хвърлени много пари по обзавеждането, което обаче я коронова като кралица на кича - безспорно!

Безумие: Вижте в какъв адски кич е превърнала дома си Антония Петрова! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ - ГАЛЕРИЯ) - Снимка 2

Само вижте огромния смешен фототапет с моренце, който е разположен в дневната им и това ви е достатъчно, макар да има и още редица неща. Както знаем, подобни фотосчета по стените на жилищата са били на мода през социализма, но явно Антония не го знае.

Безумие: Вижте в какъв адски кич е превърнала дома си Антония Петрова! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ - ГАЛЕРИЯ) - Снимка 3

На фона на фототапетчето тя показва лъскави прибори, посуди и свещници, а също така и още една трапезария с голяма правоъгълна маса и столове, чиито цвят няма нищо общо с цветовата гама наоколо. Абе, гледай и пълней, както се казва.

Безумие: Вижте в какъв адски кич е превърнала дома си Антония Петрова! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ - ГАЛЕРИЯ) - Снимка 4

"Тая жена, че не е у ред, не е и това се знае отдавна. Ама какво му е направила на горкия човек Батинков, че търпи всичко това и си трае", коментират в нета.