Да, безспорно мъжът й има пари и да, може да й осигури хубав дом. Това се отнася за Антония Петрова - бившата ни и най-недолюбвана Мис България още от самия конкурс преди много години. И е факт, че съпругът й Ивайло Батинков определено го е направил - погрижил се е да предостави на семейството си къща, която къща Тоца превърна в посмешище.

Това е масовото мнение на потребителите в мрежата след всички снимки, които Антония Петрова се съдира да качва в нета. Тоца, както всички я наричат и която се има за "кралица", е превърнала семейния дом в пародия. Със сигурност са хвърлени много пари по обзавеждането, което обаче я коронова като кралица на кича - безспорно!

Само вижте огромния смешен фототапет с моренце, който е разположен в дневната им и това ви е достатъчно, макар да има и още редица неща. Както знаем, подобни фотосчета по стените на жилищата са били на мода през социализма, но явно Антония не го знае.

На фона на фототапетчето тя показва лъскави прибори, посуди и свещници, а също така и още една трапезария с голяма правоъгълна маса и столове, чиито цвят няма нищо общо с цветовата гама наоколо. Абе, гледай и пълней, както се казва.

"Тая жена, че не е у ред, не е и това се знае отдавна. Ама какво му е направила на горкия човек Батинков, че търпи всичко това и си трае", коментират в нета.