Разтърсващо парти с Lucky band ще превърне нощите в KUDO Club & Lounge в истинско царство на купона, видя наш репортер. От сряда до петък жегата в мол “Парадайс” ще бъде на макс, а градусите в клуба ще се вдигат не само от балканските ритми, но и от изключителните коктейли в новото меню на заведението.

 

Любителите на прохладата няма нужда да чакат вечерта, защото чаша “Аметист” е перфектното допълнение по всяко време на деня. Иновативният коктейл е микс от джин, виолетка, лавандула и освежаващ тоник, и гарантирано вдига настроението за танци и още нещо. Малиновата “Маргарита” пък е във вариант текила, шамборд, джинджифил, фреш лимон и малинов веган белтък. Съставката е част и от коктейла “Амарето”, където е поднесена заедно с едноименния ликьор, сироп Монин бадем и фреш лимон. Лекарство срещу скуката пък е коктейлът “Пеницилин”, в чиято рецепта влиза емблематичното уиски “Джентълмен Джак”, джинджифил, фреш лимон, мед, Блек Буш и отново любимия на ценителите веган белтък.

 

Заклетите трезвеници и фитнес маниаците също не са ощетени, защото на тяхно разположение са свежите домашни лимонади от малина, манго, виолетка, както и миксовете бъз с джинджифил, и нар с вишна.

 

Шеф готвачите на KUDO Club & Lounge са надминали себе си с менюто, което олицетворява най-добрата селекция на гурме в клубен вариант.

 

Измежду богатия избор от салати се отличават двете версии на “Цезар” с хрупкаво пиле или хрупкава риба, акомпанирана с айсберг (или микс салати), крутони, аншоа и пармезан. Салатата с прошуто пък е също със салатен микс, айсберг, ядки, домати, зехтин и трюфел сос.

 

Традиционалистите могат да се наградят с телешки бифтеци, поднесени с дипърс картофи и барбекю сос, както и със сочна свинска вратна пържола или с ароматното пиле с топено сирене.

 

Любителите на бързото похапване ще останат приятно изненадани от интерпретацията на главния готвач. Сандвичът “Кудо” е поднесен с чабата, пармезан, пилешко филе, яйце, бекон, чедър, домати и рукола. Зажаднелите за морски удоволствия пък имат на разположение сандвич с пушена сьомга, поднесена с крема сирене, авокадо, краставица, домат и лимон, както и сандвичът с риба тон, гарниран с царевица, айсберг и червен лук.

 

Вкусът на Ориента пък е представен с два варианта на дюнер - телешки и пилешки, разработени в модерен клубен прочит.

 

Десертите на KUDO Club & Lounge са повече от изкушаващи, а изборът е между класическия крем маскарпоне с ягоди, брауни с бадеми, бисквитена торта с крем “Нутела”, топящото се в устата суфле и хрупкавата гофрета.

 

Като доказателство, че нежната половина от човечеството е на почит в клуба, всяка компания от пет и повече дами ще получи комплимент бутилка шампанско, а решилите да отпразнуват своето ергенско или моминско парти ще имат 10-процентна отстъпка от сметката.