Фолк идолът Азис претърпя поредното превъплъщение. Този път се е постарал да заприлича досущ на Аквамен – популярният екранизиран комиксов герой бе изигран от актьора Джейсън Момоа. За да се доближи максимално до образа му, певецът си сложи вълниста грива. Постигна този ефект с екстеншъни от естествена коса.

 

За да има автентичен вид гривата му, не е направил компромис нито с качеството, нито с изработката на кичурите. Разбира се не жалил и средства, което едва ли е изненада за някого. Припомняме, че преди известно време той плати солидна сума да си присади косми на гърдите, само за да ги обръсне след това.

 

И все пак има разлика – докато косата на Момоа е по-дълга и е естествена, то екстеншъните на Азис са по-къси. Освен това актьорът, който е брюнет често пъти добавя руси кичури към гривата си. Дали Азис ще последва този му пример обаче, само времето ще покаже.

 

Азис заприлича на Аквамен

 

Кралят на попфолка презентира новата си визия в „Шоуто на Цитиридис“ по bTV, където гостува с колежката си Галена. Двамата изпяха актуалния си дует „По, по, по“, а разговорът им с водещия бе доста забавен. Азис определено иззе цялото внимание с новата си визия, която бе допълнил с гъста брада, която е естествена и с която приликата с Джейсън Момоа несъмнено се увеличава.

 

И за да има малка разлика, фолк певецът е внесъл ефектен детайл – златен зъб. Досега не се е чуло Момоа да има такъв, освен ако не си е сложил временен за някоя от ролите си.

Източник: Уикенд