Азис замъкна Десислава в залата!

Десислава е решила да става нов човек като заслуга за това има и приятелят й Азис. Който наскоро я "хванал за ръчичка" и я помъкнал към залата за тренировки, без да й позволява да мрънка, камо ли да му откаже. "Стягаш се, отслабваш, натриваш им на всички носовете, а после ти намираме и мъж. Стига толкова хленчове и торти!", изкомандвал Азис, а Деси се подчинила. И не съжалява за това.

Самата тя призна в мрежата, че от дни е супер стриктна и дейна във фитнеса, заедно с Азис и е решила да преобърне живота си за добро. Знаем, че след раздялата с Благой Найденов тя се отдаде леко на самосъжалителни мисли и се поотпусна. Азис обаче не я изпуска от поглед и също така й изнася лекции как трябва да забрави за малките момченца и да си хване поне някой на нейните години.

Паралелно с фитнеса, Десито ходи и на срещи с духовни учители и се учи да медитира. А знаем, че душевният баланс е и гарантираното начало към всяка успешна физическа промяна. "Като нова съм, а са минали само броени дни. Надявам се, че няма да се откажа и че не след дълго ще изненадам всички и най-вече себе си", радва се Десислава.

Феновете й са сред най-верните и я харесват такава, каквато е, но тя иска промяна. За нов мъж обаче не бързала, както самата тя уточнява. "Прекалено скоро ми е. Искам да се порадвам на свободния живот, преди пак да повярвам на някого и да започна да строя кули", смее се певицата.