Азис и Тони Стораро възстановиха приятелството си като в началото на музикалната си кариера. Така и не стана ясно какво точно се е случило, че да доведе до смразяване на отношенията, но е факт, че двамата певци в последно време бяха доста отдалечени един от друг. Тихото им негодувание стигна дотам, че Азис отхвърли поканата на колегата си да присъства на сватбата на сина му Фики преди 6 години.

 

Предвид факта, че Азис ще пее на големия концерт на Тони Стораро, планиран за май 2024 г., очевидно двамата все пак са се помирили. Кралят на попфолка е сред близо десетте топ имена от бранша, които ще извият глас на събитието на Стораро по повод 25-та годишнина от кариерата му.

 

Азис и Тони Стораро се помириха

Очевидно окрилен от успеха на Софи Маринова, Човекът глас също се готви да напълни зала „Арена София“. Софи също ще е сред гост-изпълнителите, както и Галена, Алисия, Деси Слава, Емилия, Константин и др. По всяка вероятност синовете на Стораро – Фики и Емрах също ще се качат на сцената. Всички ще пеят на живо с музикантите от „Tarkan band“ и виртуозите от Strings of Istanbul“.

 

Тези дни Стораро благодари на колегите си, с които е изпял най-хубавите си дуети и които са приели поканата за празника му. Не пропусна да благодари за подкрепата на съпругата си Валя и двамата им сина. Изрази увереност, че това ще е най-голямото музикално събитие през идната година. Благодари и на феновете си, които са били с него през всички тези години.

Източник: Уикенд