Певицата Андреа признава, че в определен период от живота си изцяло се била самозабравила и никак не се харесвала.

 

Блондинката на прави това самопризнание в профила си в Инстаграм. По ирония на съдбата няколко дни след това в ефира на bTV бе излъчен епизодът на предаването „Животът по действителен случай“ с нейно участие. В него тя прави сърцераздирателна изповед, със силни саморекламни елементи и дори се самоизтъква пред водещата Алекс Сърчаджиева.

 

Андреа: Бях човек, когото не харесвах

Хвали се с клип за 50 бона и рокля с камъни на стойност 7 бона. Показа всичките си награди и корици, припомни и значимите си успехи, дори стигна до твърде смелото изказване, че нямало певица, която да й се опре. Това бе равносметката, която Андреа направи за периода 2009-2010 г.

 

Спомни си за кучето от детството й, което баща й, който бил граничар завел у тях – немска овчарка – канадски вълк.

Макар Сузи много да обичала децата, Андреа се взела за звезда и не й обръщала достатъчно внимание. 15 години по-късно, след като намерила каишката й, си дала сметка, че тогава била човек, когото не харесвала. Надява се, че сега Сузи е в кучешкия рай.

 

Андреа започва кариерата си едва 19-годишна с помощта на баща й. хвали се, че началото й с „Пайнер“ било ударно и още на втората година стигнала до върха. Твърди, че на 4-та и 5-та година, нямало певица, която да й се опре и допълва, че не го казва, за да обиди някоя колежка.

 

Записът е правен в дома на певицата, който прилича на музей на кариерата й. Не пропусна да се похвали, че има всичко, което България е можела да й даде като награди. След като вече нямало колежка, която да й се опре, започнала да се занимава с „международна музика“, която й донесла големи успехи първо на Балканите, а след това и по света.

 

И днес тя си поставя амбициозни цели, при това не само в музикален план. Мечтае за роля в киното, както и да режисира филм. Покрай спомените си, Андреа проговори и за леки пререкания с Азис, но така и не стана ясно дали те са от миналото или са валидни към днешна дата.

Източник: Уикенд