Фолкдивата Алисия реши да се наслади на заслужена почивка в края на лятото, избирайки един от най-престижните италиански курорти – Амалфи. Там цените могат да ви оставят без дъх, но не в най-добрия смисъл.

Алисия се настани в изключително луксозен хотел, където нощувката в стандартна стая струва "едва" 5000 лв., което за нея очевидно не представлява проблем. Под една от снимките, публикувани в социалните мрежи, певицата е написала "Чао", позирайки на плажа пред хотела, облечена в бледосин бански и в компанията на своя приятелка.

Изглежда, че двете дами си прекарват страхотно на тази женска ваканция, ако съдим по останалите снимки в профила на Алисия. Коментарите под публикациите ѝ варират от възхищение като "Завиждам благородно" и "Всичко е като за световна знаменитост, красота и стил", до критични забележки.

Алисия споделя, че денят ѝ започва със средиземноморска закуска в ресторант с гледка към хоризонта, след което се отдава на четене край басейна. Тя също така зарадва своите фенове с видео от този красив курорт.

За съжаление, подобен хотел е недостъпен за повечето хора. Най-евтината цена за стая извън сезона е около 3000 лв., а в разгара на лятото достига до 10 000-11 000 лв. на нощ. Хотелът е петзвезден, бутиков и разполага с едва 40 стаи. За резервация на двойна стая в началото на септември, цената е около 4000 лв. на нощ, според информация на "Телеграф". В тази сума е включена само закуска. Хотелът разполага с ресторант и всички необходими удобства, като особено впечатляващ е басейнът, изсечен в скалите, предлагащ зашеметяваща гледка към морето.

Източник: blitz.bg