Александър Сано се завърна към театъра и музиката, с които започна кариерата си. актьорът тръгна по участие с колегите си Силвестър Силвестъров и Владислав Петров, с които наскоро възстановиха комедийната си музикална група Братя Мангасарян.

 

Макар в последните години да се изявява основно във филми и сериали, Сано продължава да играе в постановката на Теди Москов „Редки тъпанари“. От тази пролет пък ще се изявява в още два спектакъла, като единият е със симфоничен оркестър.

 

Александър Сано се върна към театъра и музиката

Покрай актьорските му изяви, музикалният талант на Александър Сано остава на втори план.

Вероятно малцина си спомнят, но Сано е казвал, че не може да си представи живот без музика, тъй като поне за него такъв не съществува.

 

От дете ходи на уроци по пиано. Като тийнейджър сформира заедно с приятели първата пънк група в Русе. Още като студент бъдещият актьор започва да се изявява във вариететен театър „Албена“. В групата Братя Мангасарян, Сано е с псевдоним Среброто, Силвестър е Зюмбюл, а Владислав – Кулю. Актьорите се изявяват в собствения си стил манга хип-хоп, както го наричат – смесица от хип-хоп, пънк и етно елементи с иронични текстове.

 

Въпреки големия си успех, те преустановяват общата си дейност след 2006 г. затова бе голяма изненада, когато през ноември, м.г. тримата се събраха на концерт в София , а от този февруари тръгнаха по концерти. Към момента триото работи ударно по нови парчета.

Източник: Уикенд