Чалга индустрията достигна нови низини в своето „развитие”. Лорена и Джордан сътвориха най-голямата гавра в християнството в последните години, заснемайки видеоклип в божи храм.

Певицата, която има огромно самочувствие, но не може да назове нито един свой хит, е застанала облечена провокативно на камбанарията на храм „Свети Петър и Павел”, който се намира в с. Ковачевци, община Самоков.

Да се покажеш в този вид пред божи храм е проява не само на абсолютна простащина и липса на естетика, но и на много лоша ценностна система, резултат от липса на адекватно възпитание.

Че Лорена е евтина и лека жена, е обществена тайна. Но трябва ли да поругава Христовата вяра по такъв начин, защото в този храм се молят на Бог стотици хора.

Разбира се, нито Лорена, нито Джордан спазват християнските норми и изповядват подобни ценности. Иначе нямаше тя да изглежда като жрица на любовта, а може би не само изглежда, пък той да е отявлен хомосексуалист. Както е известно, в Библията е посочено като грях мъжът да се отнася с мъж като с жена.

Софийската митрополия е в шок от клипа, който е към песента „Крадена любов”. Тя призовава „Пайнер” да спре разпространението му, тъй като никой не е поискал разрешение да се снима там.

Освен антихристи, Джордан и Лорена се явяват и плагиати. Името на песента им съвпада с големия хит на Мария Илиева и Графа от 2006 г. Очевидно двамата нямат  достатъчно мозъчни клетки, за да измислят нещо свое.

БПЦ не е била уведомена за тези снимки, иначе те нямаше да се състоят. Кощунството е огромно и се очаква да се стигне дори до съд.

Моралното дъно на екипа, заснел това подобие на видеоклип към подобие на песен, има всички основания да се опасява, че когато отиде на онзи свят, ще гори в Ада. Подигравката с дома на Господ и вярата Христова като цяло е огромен грях, който трудно може да се изкупи.

Лорена и Джордан обаче даже не искат да го изкупят. Наглостта им стига дотам, че те смятали, че от Митрополията прекалявали и се правели на интересни, за да си придават важности. Мнение, което е присъщо само на морално деградирали хора, които не само не могат да разсъждават нормално, но и не правят разлика между добро и лошо.

Източник: Стандарт