Най-запалените български почитатели на Джони Деп броиха по 3 бона, за да получат възможността да се срещнат лично с холивудската звезда в София, както и с легендарните рок идоли Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен. Четиримата идват у нас с групата си „Холивудски вампири“ за концерта си на 12 юни.

 

ВИП пакетите бяха изкупени месеци преди шоуто. Цените на билетите са поносими за ранга на гостуващи артисти – 90 лв. за правостоящи и 150 лв. непосредствено пред сцената. От 110 до 170 лв. за седящи. Да припомним, че билетите на естрадния динозавър Лили Иванова бяха по 500 лв.

 

3 000 лева, за да пипнеш Джони Деп в София

След като в края на май стана ясно, че звездата от Карибски пирати си е счупил глезена по време на фестивала в Кан, феновете си задават въпроса дали все пак ще има концерт. Организаторите успокояват, че той все пак ще дойде в София. В бандата Деп се изявява като китарист и певец.

 

„Холивудски вампири“ имат издадени два студийни албума с участието на гост-музиканти от ранга на Пол Маккартни, Слаш и Брайън Джонсън.

След като съдебната сага с бившата му жена Амбър Хърд приключи в негова полза и Деп бе реабилитиран в процеса, че е упражнил насилие срещу актрисата, той се завърна триумфално на червения килим в Кан с филма „Жан дю Бари“. Въпреки критиките на феминистките организации, актьорът бе посрещнат топло на фестивала.

 

Ексцентричният артист е поискал в хотелската му стая и за концерта му да има бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. Няма специални изисквания по отношение на храната, само да няма чушки. 

 

Най-важното му изискване – да има минимум три списания за четене, както и разнообразие от чай и безалкохолни напитки, които обаче не трябва да са с портокалов вкус. В гримьорната си е поръчал да има селекция от сирена на малки порции, както и определена марка чипс, с вкус на чедър.

 

Джо Пери от „Аеросмит“ пък е единственият от групата, който не иска алкохол, но за сметка на това си е поръчал специален комплект от разнообразно кафе.

За турнето на Холивудските вампири в Холандия са създадени уникални вампирски зъби, които ще бъдат докарани в София.

Източник: Уикенд