Изключително голямо е разочарованието на зрителите на „Звездите в нас”, след като цялостната концепция на шоуто бе нарушена по брутален начин. Не се дава шанс на никому неизвестни хора с талант за пеене, а се залага предимно на връзкари.

Именно такива например са две известни щерки, които се появиха на сцената на предаването. Албена Танева на Иво Танев и Ева Данаилова на Бате Енчо. Втората на всичкото отгоре е работила с Дони, който е жури в шоуто.

Ева е актриса и е играла в спектакъла „Вуйчо Ваньо” в Народния театър, а музиката към него е именно на Добрин Векилов – Дони. И сега същият човек трябваше да я оценява в „Звездите в нас”, което изглежда наистина много нелепо.

Албена пък не само е шерка на Иво Танев, но и има дъщеря от Десо от „Мастило”. Тя може да стартира певческа кариера и без това шоу, но очевидно се е възползвала от връзките си. Веднъж не го стори, когато се яви в „Гласът на България” и я отрязаха. Затова сега е решила да се подсигури.

Продуцентът Магърдич Халваджиян продължава да трупа черни точки с участници, които са минали през продуцираното от него „Х Фактор” преди време. Такива се появиха много, като някои от тях дори вече имат своя музикална кариера, като Вирджиния Събева например.

На тези хора вече им е бил даден шанс в друго шоу и сега е ред да отстъпят на истински аматьори. Кастингът, който Маги е провел, обаче е пълен провал.

Върхът на наглостта беше появата на една професионална фолк дива като Пламена. Тя изгря в „Мюзик айдъл”, а после направи кариера в „Пайнер” и не стана ясно какво точно търси в „Звездите в нас”, но най-вероятно е дошла за парите.

В обществените среди вече се шушука, че Маги Халваджиян неслучайно е избрал свои хора за шоуто, защото така ще може да спечели някой от тях и да се договори с него да му плати по-малка сума като награда. Арменецът е известен със своята стиснатост, така че нищо чудно това да е пъкленият му план.

Източник: Уикенд