Към днешна дата Атанас Месечков отново се вихри под светлините на прожекторите като партньор на д-р Неделя Щонова в „Денсинг старс“.

След травмата, която получи е категоричен, че лекарите са му позволили да продължи да танцува въпреки нея. Просто ще му се наложи да свикне с болката и да прояви търпение, докато кракът му се възстанови. Обикновено за живото предаване му бият обезболяваща инжекция, тъй като болката става нетърпима. Подчертава обаче, че тази контузия е една от многото, които е имал, докато танцува активно.

 

Категоричен е, че никога не е имало вариант да напусне шоуто след контузията, тъй като тя не е чак толкоз сериозна. Признава, че макар да няма право на избор, винаги се е разбирал с партньорките си и в този ред на мисли подчертава, че д-р Щонова се справя чудесно. Доволен е, че от началото на шоуто до момента е успял да отслабне с 2 килограма, но изглежда сякаш е свалил повече. Успява да съчетае и основната си работа покрай ангажиментите в шоуто.

Подчертава, че информацията, че лаборатория „Генетика“ е само на съпругата му, е невярна и допълва, че Кремена има участие, не и други хора са в управлението.

От 3 години не танцува активно, но за сметка на това спортува ежедневно по 2 часа. Макар танците да не са му липсвали, сега му е много приятно да е част от „Денсинг старс“. Със съпругата му не спазват никакъв хранителен режим. Не се хранят във времето, в което спят, през деня са на кафе и вода, а вечер похапват стабилно като типични българи.

 

Споделя, че мечтае за близнаци, но ежедневието им е толкоз заето, че със съпругата му нямат сили за още деца, изчерпани са.

Единственият труден момент в съвместния им живот след брака им през 2016 г. била загубата на първото им общо дете, но са благодарни на Господ, че не са имали други такива сериозни изпитания.

 

По отношение на мълвата за пластични операции и присаждане на коса, Месечков е категоричен, че всичко това е абсолютна лъжа. Не се обижда на подмятанията на тема сексуалната му ориентация и допълва, че не е попадал на такива през последните 8 години. Освен това подчертава, че няма как да се обиди от нещо, което не го докосва, защото не отговаря на истината.

 

Гледа на себе си като на човек, който създава изкуство и успява да докосва хората, но никога не се е приемал за звезда и не се е блазнил от суперлативи. За него е важно на първо място да сме хора, тъй като всичко останало е преходно – минава и заминава.

Източник: Уикенд