Димитър Господинов – Гуспата, който стана известен покрай двойното си участие във „Фермата“, стана баща за трети път. Новата му изгора Славея го дари с дъщеря, която двамата кръстиха Дисиа.

Интересното е, че новият живот на Гуспата се разви изключително бързо. Само преди година той се раздели със съпругата си, от която има син и дъщеря и с която бяха много години заедно и твърдяха, че са перфектното семейство. А днес вече има не само нова половинка, но и още едно дете, което се казва Дисиа.

Бременността и раждането не са били от най-безпроблемните, поради което след успешния финал Митко със сълзи на очи написа: Детето ми се роди! Благодаря ти, Боже!

Гуспата участва и в едно друго риалити преди няколко години. Двамата с бившата му днес съпруга бяха в „Смени жената“, където се размениха не с кого да е, а с Пиленцата от Монако. Именно заради конфликта на двете двойки в предаването Боби и Нина злорадстваха след раздялата им миналата година.

Димитър Господинов е сред култовите участници на „Фермата“. Той взе участие в първия сезон на шоуто, а след това бе включен и в сезона на звездите. И двата пъти остави ярка следа с начина си на разсъждение за живота.

Източник: Crimesbg.com