Пред камерите на "Биг Брадър" известната с това, че е била "грешката" на Тачо, Зорница Линдарева изля болката си пред цялата аудитория, което накара мнозина да я съжаляват.

Една от мисиите в къщата на "Биг Брадър" провокира сочената за красавица Зорница Линдарева още в началото на предаването. Тя разказа за себе си, че е имала проблем с килограмите и днешната й фигура й е коствала много години диета, лишения и много упоритост, за да достигне желаната форма и тегло. Самата Линдарева беше провокирана в една от мисиите да се изправи срещу най-големия си страх, видя Kliuki.bg. Тя призна, че най-много я е страх да не напълнее отново. Освен това разказа, че освен физическо изпитание, за нея свалянето на толкова много килограми е било и психически много тежко , тя е имала сериозни проблеми, както и си е превизвикала хранително разтройство, преживяла е булимия и дори е била на крачка от анорексията.

[caption id="attachment_328850" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева - откровена през сълзи Зорница Линдарева - откровена през сълзи[/caption]

Самата Зорница Линдарева разказа, че заради желанието си да бъде слаба, днес се е променило лицето й, отразило се е на косата й. Липсата на много витамини според нея е причина за това тя да има по-изпито излъчване, но никога пак не желае да бъде с наднормено тегло. Подобни проблеми преживяват много девойки, особено през периода на пубертет, заплахата от анорексия е много голяма, защото това е тежко заболяване, което понякога води до фатален край. Лошото е, че докато се стигне до крайния стадий, трудно се забелязва от околните, защото човек изглежда здрав, а всъщност непълноценното хранене съсипва организма.

Със своята откровеност провокативната Зорница Линдарева предизвика може би много млади момичета да се замислят над темата и това й спечели мисия, но по-същественото е, че темата, подхваната от нея, е реално много важна и се нуждае от повече говорене по тези и подобни проблеми на младите хора.