Русата красавица не може да си намери място от ужас

Русата хубавица в Къщата на Биг Брадър Златка Райкова не може да си намери място от ужаса, който я е обхванал. Тя е буквално срината и настроението й постоянно преминава от страх в гняв, а после в сълзи.

До кризата я доведе нещо страшно, което й се е случило преди време и което отключи паниката в душата й. А именно страха от цигански уруки и магии. Дни след като мургавата Пенка си тръгна от Къщата, Злати все повече се бои, че от неприязънта си към нея, тя ще й направи магия.

zlatiКолкото и Златка Димитрова да се опитва да я успокои, че това са глупости, Райкова твърдо вярва в проклятията на циганите. И разказа на адашката си, че преди години ходела с едно момче, за чието сърце й съперничела ромка. В крайна сметка ромката й направила магия, а не след дълго гаджето я напуснало. Оттогава насам постоянно не й вървяло с мъжете.

Разстроената Злати е убедена, че нищо не й гарантира, че настоящият й конфликт с Пенка няма да предизвика същото и тя да изгуби човека, когото обича най-много - ММА бореца Георги Валентинов.

Явно това е и причината Райкова непрестанно да гълта хапчета за нерви в Къщата - нещо, което забелязаха и разтревожено коментираха Ели и Киро Скалата.