Журналист сменя Владо Карамазов в новия седми сезон на „Сървайвър“, гласят най-пресните клюки около формата, който ще стартира в края на месеца по bTV.

 

Тази година риалитито е променено из основи. Освен, че участниците ще са повече като за сеирджийско предаване, отколкото за предаване за оцеляващи, ще има и ново лице.

 

Журналист сменя Карамазов в „Сървайвър“ 7?

Причината за оттеглянето на Карамазов, са новите продуценти от Турция като мястото му ще бъде заето от журналист, който по всяка вероятност ще е от спортния отдел на медията.

Мълвата в bTV носи още от миналата година, че търсят заместник на актьора. Той остана в шести сезон благодарение на това, че продуцентът Евтим Милошев държеше на него.

 

Тази година обаче предаването се прави от турци, които са заложили на ново лице за водещ. Феновете се надяват, че Карамазов ще бъде заменен от Карин Околие, която се класира на второ място в „Сървайвър“ 6, но пък и си дават сметка, че подобен избор е слабо вероятен и най-вероятно продуцентите ще заложат на мъж.

 

Едва ли някой ще се изненада, ако изпратят Петър Бакърджиев, който е достатъчно колоритен за водещ на подобно предаване.  

И все пак феновете на Карамазов са доволни, предвид факта, че скоро трябва да тръгне втория сезон на „Дяволското гърло“ с Владо Карамазов по конкурентната Нова тв.

 

Междувременно, научавайки кои ще са участниците в седмия сезон на „Сървайвър“, зрителите са категорични, че bTV продължава да копае дъното. Един от коментарите дори гласи, че изобщо няма смисъл от започването на това предаване, тъй като очевидно се е превърнало в публичен дом.

 

Повече от очевидно е, че повечето от тазгодишните участници са влезли във формата с връзки, а не заради качествата си. Тепърва ще стане ясно как изобщо ще се справят в джунглата. Съвсем очаквано риалитито се превръща в новия Биг Брадър не само заради типа участници, а и заради регламента.

 

То ще се излъчва в почти реално време, а зрителите ще са тези, които ще преценят кой ще продължи напред, кой ще отпадне и кой ще е победителят.

Източник: Уикенд