Магдалена Томова излезе „суха” от участието си в „Ергенът”. Масово хората я харесват, а за това допринесе самият Ерген, който изигра финала като недоклатена ученичка и с видеозапис отряза двете финалистки. Хорското мнение е насочено главно срещу Алек в момента и това направи Маги и Надежда положителни герои.

Истината е, че Магдалена добре си изигра ролята на добра и невинна женица, търсеща любовта. В реалния живот тя търси само парите, които понякога печели и чрез секс.

За 20 години сексуален живот бройката мъже, минала през леглото на варненката, е огромна. Втората половина от нея е съставена само от безскрупулни богаташи, ползващи я като секс кукла.

Сред тези мъже е и Ариф Маджид, който е един от синовете на собственика на известната верига за бързо хранене KFC. Наричаният от приятели Хари сириец преди време се запознал с Маги в столичен нощен клуб и започнал да я сваля. Тя го отрязвала до момента, в който не извадил пачка пари и тогава блондинката веднага му пристанала.

Сексуалните игри между двамата продължават от време на време и до днес. Когато му се доправи секс, Ариф изваждал дебел тефтер с женски имена, където присъствала и звездата от „Ергенът”.

Всъщност Маги участва с връзки в шоуто, тъй като стремежът й най-после да стане истински известна, а не просто позната на известните, е бил много силен. Тя има снимки с продуцента Радо Тушев, а наскоро се разбра, че е участвала във видеоклип към песен на Маги Джанаварова, с която са близки приятелки.

Очевидно е, че моралът и ценностната система на Магдалена Томова от Варна не са никак високи, въпреки стремежът на продуцентите и сценаристите да я изкарат светица. В крайна сметка една жена на 37 г., която бърка Иван Вазов с Христо Ботев, както се разбра от играта с въпросите, не може да бъде стойностна дама.

Източник: Crimesbg.com