Грандиозно унижение сполетя Пам Велидис, позната ни от втория сезон на „Ергенът” у нас. Закръглената червенокоска не може да си намери дрехи заради наднорменото си тегло.

Наскоро есеистката е била забелязана от репортери да обикаля магазините по центъра на София. Тя си търсела чорапогащник, но никъде не успяла да намери такъв, който да й е по мярка. Накрая си тръгнала сломена и унизена от погледите на продавачките.

Случката трябва да послужи като урок на Пам, която не спира да показва месищата си без притеснение, въпреки че е с поне 50 кг. над нормата. И по магазините е била облечена в къса пола и прилепнала блуза, сякаш има тялото на Клаудия Шифър, а не на Опра например.

Пам Велидис е изключително комплексирана жена и го доказва постоянно. В „Ергенът” раздаваше етикети на момичетата, а се сърдеше, когато на нея й лепват обидни определения.

Тя дори името си е сменила, за да избяга от подигравките в детските й години. Колкото и да се опитва да убеди последователите си, че е нормално да изглежда така, не е.

Униженията в живота на Пам са много, но тя успя да избегне унижението да бъде изхвърлена от Ергенът. Велидис напусна шоуто доброволно, тъй като изгуби своя много близка приятелка.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com