Съпругата на Ники Китаеца е бясна от лъжите на Евгени Минчев и смята да го разкрие в директен диалог! Двамата трябва най-после да изяснят истината на бившия на Азис!

Жената на скандалния Ники Китаеца взриви родния ефир с включване по собствено настояване в предаването "Голямата уста", видя Kliuki.bg. Виолета беше бясна от нашумелите напоследък изявления на Евгени Минчев, че той е имал някакъв вид любовна връзка с мъжа й.

"Обаждам се по повод думите на Евгени Минчев. Вече 6 години съм с Ники и в периода, в който Евгени Минчев присъстваше в живота му, аз бях с него. Знам всичко за отношенията им. Евгени обеща да изчисти имиджа на мъжа ми и да го отърве от сянката на Азис. Всяка нощ Ники си лягаше до мен, просто няма как да е имал нещо с Минчев. Искам лична среща с Евгени, за да му кажа тези неща очи в очи." - заяви в ефир Виолета.

[caption id="attachment_330416" align="alignright" width="300" class=" "]Съпругата на Ники Китаеца е бясна и иска среща с Евгени Минчев Съпругата на Ники Китаеца е бясна и иска среща с Евгени Минчев[/caption]

Очакваме отговора на Биг Брадър, защото Венета Райкова загатна, че Вили и Евгени може да бъдат поканени в студиото на шоуто другата седмица. Двамата може би ще имат директен сблъсък, за какъвто мечтае съпругата на Ники Китаеца. Тя разкри и други подрбоности от миналото на своя мъж. Потвърди изцяло версията му от Изповедалнята, че той се е бил продал на Азис и не е имал други отношения с него, освен приятелски и съквартирантски.

Самият Азис обаче никак не е доволен от повторното влизане на бившия си съпруг в Къщата. Както писахме, малко преди началото на "Биг Брадър Ол Старс" певецът дори е заплашвал Ники с цел да го изплаши и да не разказва нищо вътре. Китаеца обаче явно не го е послушал, защото вече няколко дни се разисква неговата изповед в Къщата.