Милица Гацева, която се прочу с участието си във втория сезон на „Ергенът”, продължава да е сама, но усилено търси любовта. Макар да положи невероятни усилия да свали Евгени Генчев, той я изхвърли още в началото на щоуто и оттогава тя е в търсене на мъж.

Мили, както я наричат близките й, е стигнала дъното, тъй като си търси мъж в интернет. Наш репортер забеляза, че тя има регистрация в мобилното приложение за запознанства „Тиндър”, а най-интересното е, че там е писала, че си търси връзка и иска да има деца.

Очевидно Милица не е по обичайните запознанства с мъже. Първо потърси любовта в риалити предаване, а сега я търси в интернет.

Нейни познати издават, че всъщност тя е доста притеснителна с мъжете. Не може да седне в някой бар и да флиртува с мъже, както го прави Айлин от „Ергенът” например. Затова винаги се криела зад нещо, било то телевизия или интернет.

Милица няма още 30 г., но е склонна на доста компромиси, за да се задоми. Тя има студио за лазарна епилация, поради което харесва епилирани мъже. Евгени е доста космат и никъде не е епилиран, но въпреки това тя искаше да бъде с него. Явно е била отчаяна, както е и сега.

Източник: Crimesbg.com