Александра Гърдева е участничката от първия сезон на „Ергенът“, която извлече най-много дивиденти от появата си в предаването. Повечето зрители я обикнаха и тя придоби широка популярност, но с положителен знак, а не с отрицателен като Виктория Капитонова и Дениз Хайрула например.

Алекс през цялото шоу го играеше доброто момиче и се правеше, че изповядва някакви ценности. Разбира се, сред тази утайка в имението, с която живееше, не й беше никак трудно да изглежда като божа кравичка.

Хипнотерапевтката си изигра перфектно картите. Разбирайки, че победата е нагласена за Вики, реши да напусне сама, показвайки уж някакво достойнство. Оказва се обаче, че това достойнство си има цена.

Гърдева разкри публично, че ако продуцентите са й били предложили 100 000 лв., за да остане до финала, е щяла да ги приеме. Излиза, че достойнството на Алекс струва 100 бона.

Припомняме, че психоложката напусна доброволно шоуто точно преди големия финал, като се направи на обидена, че Виктор не я защитил след заливането с питие от страна на Капитонова. Така тя опита да демонстрира някакво достойнство, но се оказва, че и то струва пари.

Всъщност Алекс изобщо не е толкова над нещата, колкото се прави. В Испания гаджето й й подарило „Ферари“ и като цяло винаги е излизала с богати мъже. Именно в тази страна е била и еротична танцьорка, а в „Ергенът“ го играеше дама с класа.

Източник: Plovdiv24.bg