Актуалният пети сезон на „Игри на волята“ несъмнено ще се помни дълго време, тъй като се оказа исторически поради факта, че за пръв път у нас участник бе дисквалифициран заради нарушаване на правилата. Шампионката по кикбокс Албена Ситнилска бе изгонена служебно, след като е внесла в багажа си телефон – нещо, което е абсолютно забранено.

 

Ралица Паскалева показа телефона, който е използвала Ситнилска пред всички участници, с което ги втрещи. Предвид, че Албена бе добър играч, всички очакваха от нея да се представи до финалите. Кикбоксьорката бе едно от най-силните звена на племето „Амазонки“. Въпреки всичко тя бе категорична, че ако имаше възможност да върне времето назад, отново би взела телефона си, тъй като за нея мотивите й са изключително сериозни. Тя посочи, че става въпрос за семеен проблем, заради който не можела да си позволи да остане без връзка с външния свят.

 

Тъй като сестра й имала сериозни проблеми, а тя трябвало да влезе в шоуто, решила че е най-добре да вземе телефон със себе си, знаейки, че там няма контакт с външния свят. Категорична е, че нямало как да не знае какво се случва с нея. Проблемите със сестра й се случили дни преди влизането на Ситнилска в шоуто. Предвид, че не се е поколебала и за миг да вземе телефона със себе си, очевидно наистина става дума за нещо много сериозно.

 

Защо Ситнилска взе телефон в „Игрите“?

 

Не съжалява и за миг за решението си да наруши правилата. За нея това е било избор между реалния живот и близките й от една страна и предаването от друга. Разбира се избрала реалния живот, защото след излизането от „Игрите“ отново е там.

Кикбоксьорката обаче отказва да сподели за какво иде реч и какви точно са проблемите на сестра й.

Източник: Уикенд