Ако сте се чудили защо ходят по пижами на срещите с Евгени, то отговорът на този въпрос видя бял свят.

 

Оказва се, че Светлана Гущерова рекламира на аванта в риалитито „Ергенът“. Не става ясно обаче как блондинката е разучила кои ще участват в шоуто, за да им предложи да носят одеждите й в замяна на някой и друг лев. Не е изключено пенсионираната плеймейтка да има връзки в шоуто или пък няколко нейни приятелки са вземи пижамите й и вътре са ги подарили на девойките, които да ги носят.

 

Защо ходят по пижами на среща с Евгени?

За никого не е тайна, че 19-годишната Теодора, която бе изритана позорно от шоуто, работи като бавачка в дома на Гущерови. Елисавета пък е дългогодишна приятелка на многодетната майка, така че не е изключено и тя да е посредникът в цялата схема, оборудвал с одеждите на Светлана кандидатките за слава.

 

Разбира се изборът на Валерия и Айлин да отидат по пижами на индивидуалните си срещи с Евгени бе сериозно критикуван в социалните мрежи. Направи впечатление, че Кристина и Теодора също носеха нейните пижами в шоуто. Те обаче поне не отидоха с тях на срещата с Евгени.

 

Предвид факта, че тъмнокосата бавачка си тръгна твърде рано от шоуто, вероятно това е била и причината, поради която не е имала възможност да се накипри с одеждите за сън. Фенове на риалитито обаче се питат дали дамите толкова нямат дрехи, че нахлузиха пижами и допълват, че рекламата, която правят на Гущерова, е крайно смешна.

 

Гущерова разбира се не пропусна да сподели снимки в профила си на момичетата от „Ергенът“, които ходят с одеждите й. Пижамите, които тя шие се предлагат на цени между 140 и 180 лв. Блондинката не пропуска да се похвали, че бизнесът й върви отлично и няма риск от фалит.

 

Тя разкри преди време, че вкъщи обикновено ходи по пижами, добавяйки, че няма други домашни дрехи. Очевидно е заложила на това да има някакви приходи, ако все пак Християн реше да я зареже и се разведат. За момента тя успява да се рекламира доста успешно в шоуто, при това за без пари. Предвид фактът, че в праймтайма, цените за минута реклама са повече от солени, Светлана несъмнено е хитруша, уредила се с реклама без пари.

Източник: Уикенд