Юлияна Дончева доказа класата си, получавайки голямо признание, с което показа, че няма възраст за постиженията!

Юлияна Дончева наближава 50-годишна възраст, а роди преди броени месеци второто си бебе. По-големият й син е почти на 20 години и живее отделно, но се радва, че е станал батко. Второто бебе на име Станислав, кръстено на баща си, е много желано и чакано бебе. Юлияна Дончева прави опити около пет години, за да забременее ин витро, заради повечкото си години, но не се отчайва и изненадващо за всички, накрая успява да дари половинката си с бебе. За боеца Стъки това е първо дете и той е много щастлив татко. Стъки дори е присъствал на раждането на сина си, за да подкрепя жена си Юлияна, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330427" align="alignright" width="300" class=" "]Юлияна Дончева стана майка на годината Юлияна Дончева стана майка на годината[/caption]

За Юлияна Дончева наградата "Майка на годината" е не толкова заради някакви нейни конкретни постижения, а заради желанието и риска на родиш над 45 години. По този начин тя дава кураж на много дами, които са минали 40-годишната си възраст и все още нямат деца, а и на всички семейства, при които забременяването чрез метода ин витро не се получава веднага.

[caption id="attachment_330426" align="alignleft" width="300" class=" "]Дончева и Стъки преди щастливото събитие в живота им Дончева и Стъки преди щастливото събитие в живота им[/caption]

Определено е рисково да износиш и родиш на възраст над 45 години, но сега щастието на семейството е много голямо, а и да не забравяме, че в държавите от Западна Европа предимно много майки раждат за пръв път след като са постигнали успешната си реализация и са минали 40-те си години, но в България това все още е рядко явление. Все пак Дончева споделя, че всички близки и колеги дори са й оказвали огромна емоционална подкрепа.

Искрено желаем на Юлияна Дончева и нейната половинка много здраве и любов с новият член на семейството им - бебе Станислав.