Тити Папазов вдигна на крака публиката с невероятно изказване!

Поклон пред Тити Папазов! Това си помислиха всички в студиото на "ВИП Брадър", когато изгледаха видеото с изказването на баскетболния треньор по отношение живота и скандалите в Къщата. От известно време вътре цари някакъв дискомфорт, породен от липсата на много храна, тъй като участниците се провалят в повечето мисии. Всички започнаха да се обиждат помежду си и дори да си забраняват ядене. Единствено Тити Папазов обаче реагира на това по бурен начин, смятайки го за истинска излагация.

Това, което трогна публиката обаче, бяха аргументите на треньора. Той събра всички и каза пред тях, че е абсурдно да се карат за храна, при положение че половин България живее в глад и мизерия.

[caption id="attachment_327254" align="alignright" width="300"]Тити Папазов вдигна всички на крака Тити Папазов вдигна всички на крака[/caption]

"На нас съдбата, малко или много, ни е дала шанса да имаме някаква обществена популярност, но това не значи, че трябва да не носим отговорност пред народа. Не може да недоволстваме и да се караме за храна, след като толкова много хора, които ни гледат в момента, едва преживяват. Дайте да действаме като отбор и да спрем с излагацията. Още имаме време да оправим нещата, но всеки един трябва да направи компромис със себе си."

Тези думи на Тити Папазов буквално трогнаха не само публиката в студиото на шоуто, но и самите гости в лицето на Венета Райкова, Славена Вътова, Маги Халваджиян и Никол Стандулова. Всички те, заедно с водещия Ники Кънчев, станаха на крака, за да аплодират видеото с изказването на Тити.

Папазов за пореден път се доказа като много симпатичен в очите на хората и вече е може би основен фаворит за победата във "ВИП Брадър 2014". Той търпя около месец жалката същност на повечето участници, но накрая не издържа и в типичния си стил успя да ги постави на мястото им, но чрез обединяване, а не с обиди като Евгени Минчев. Новият шампион на шоуто изглежда все по-ясен.