Влади Въргала загуби доста неща по пътя към Голямата мечта, но доброто винаги се връща при него

Влади Въргала проля сълзи на телефона в Къщата, но едно добро дете също иска да му помогне.

Биг Брадър постави съквартирантите пред още едно изпитание. За да ги побърка за пореден път реши да направи единствен в историята на шоуто експеримент. Големият брат даде възможност на оцелелите звезди да осъзнаят какво ги чака навън, като им даде възможност да разговарят със зрителите, видя kliuki.bg.

Дамите в Къщата чуха хвалебствия за поведението си и страшно много критика. Забавляваха се с меко казано емоционалните нападки на разгневени пенсионерки. Албена Вулева показа ледено спокойствие, докато я хокат връстници на майка й, а Камели Воче осъзна, че манията й да домакинства не се прегръща с ентусиазъм.

Wosh MC очаквано беше поздравен и дори получи предложение за брак, но най-изумен се оказа Влади Въргала.

Комикът – режисьор не само срещна подкрепа и разбиране, но и се успокои, че навън не му е лепнат до живот етикет „мърляч” и „миризливец”. Това, което го обля в сълзи, беше предложението на една възрастна дама. Почитателката му толкова се впечатлила от нерадостното му положение, че дори му предложи да живее в апартамента на дъщеря й.

[caption id="attachment_329524" align="aligncenter" width="300"]Влади Въргала се радва на всенародната любов Влади Въргала се разплака от съпричастността на хората[/caption]

Влади Въргала се видя в чудо от съпричастността на феновете си и за първи път остана безмълвен. Той се разплака трогнат от вниманието (или положението, в което е поставен). Актьорът обаче не знае, че това не е единствената изненада, която го очаква.

При защитата си кметът Цонко Цонев разказа, че той е единственият човек, който като е в беда, попада и на други хора. Хората познават щедрото сърце на Влади Въргала, но и тези, на които е помогнал искат да му подадат ръка. Едно малко момченце писа на страницата на ВИП Брадър във Фейсбук: И Олег иска да прибере влади въргала Предложението на детето трогна феновете на реалитито и със сигурност ще стане причина Влади Въргала да пролее още сълзи.