"ВИП Брадър" носи разочарование на участниците, поредното доказателство се оказа и Ива Екимова.

След като влезе с широка усмивка и много оптимизъм, поне според думите и излъчването й, Ива излезе смляна от нападки колко е изкуствена, фалшива и превзета, лицемерна или двулична я наричаха и самите й съквартиранти, дори които пък не блеснаха също с искреност или почтеност нито веднъж.

[caption id="attachment_329045" align="alignright" width="300"]Линдарева и Калканджиева участници през последния сезон на шоуто Линдарева и Калканджиева участници през последния сезон на шоуто[/caption]

И не само през този сезон това уж замислено като интересно шоу представя доста пошла картина за гледане. И не само сега участниците излизат смляни от коментари, предимно негативни и разочаровани - Камелия Воче, Жени и Тачо са все още в Къщата, но семейният им свят тотално изглежда рухнал.

Никои нищо не печели от дребнавите интриги, сервирани като забележителна продуцентска провокация. На първо място не се знае какво печелят зрителите, гледайки това. Участниците рядко имат някакви положителни емоции или пък излизайки да печелят повече фенове от популярността си, понякога има обратен ефект, забелязва Kliuki.bg. Примерно певицата Йоана преди пожела да припомни за себе си чрез предаването на Нова ТВ, но и тя премина оплювана от всички страни, премина по телевизионните продукции по Нова ТВ, където я обсъждаха предимно негативно и не спечели почти нищо от влизането си във въпросната къща.

[caption id="attachment_329182" align="alignleft" width="300"]Ива Екимова се изгори Ива Екимова - поредната жертва на "ВИП Брадър"[/caption]

Накрая наскоро Ива Екимова като гост на Милен Цветков се наложи да опровергава всички слухове дали се е разделила с приятеля си, как живеят и да се защитава колко всъщност двулична е в живота , понеже всички така я приемали вече. Дори Влади Въргала, Йорданка Христова - хора, които определено бяха много харесвани от аудиторията, не са пощадени от ирония, подигравки и обидни квалификации от участниците, а и от публиката пред екраните.

Дано получените хонорари от участниците или пък звездните личности в този формат си заслужават, защото реномето им определено страда от престоя във "ВИП Брадър".